Albis se vyrábí z hroznů, které vinařství Haras de Pirque pěstuje na vlastních vinicích v Maipo Valley, vysázených v roce 1992. Jedná se o směs odrůd ve složení Cabernet Sauvignon 70% a Carménère 30%. Obě odrůdu se zpracovávají odděleně. Samotné fermentaci předchází 5 denní macerace hroznů, která dodává potřebnou koncentraci a přirozený odrůdový charakter. 20 denní fermentace probíhá v sudech z francouzského dubu, po celou dobu v kontaktu se slupkami. Poté se obě odrůdy smíchají. Výsledné víno zraje 18 měsíců v sudech z francouzského dubu o objemu 225 litrů (barrique). Albis má typické aroma pro oblast Maipo Valley s příjemným aroma koření a grafitu. Chuť je hebká a elegantní, s excelentním a velmi dlouhým závěrem. Jedná se o harmonické a výrazné víno, které je vhodné pro další zrání v lahvi. .