Tato Valpolicella se vyrábí z hroznů z vinic v Sant’Ambrogio, ve složení: 50% Corvina, 20% Corvinone, 25% Rondinella, 5% Croatina. Po sklizni se z většiny hroznů vyrábí víno hned, menší část hroznů se nechává sušit do listopadu a poté se i z těchto hroznů vyrobí vína. Obě vína se následně smíchají a proběhne malolaktická fermentace. Víno následně zraje 6-8 měsíců v dubových sudech a dalších 9 měsíců v lahvi. Výsledné víno má hlubokou, rubínově červenou barvu. Výrazná a elegantní vůně s aroma zralého ovoce, červených třešní, koření a vanilky. Chuť je kulatá, sametová a harmonická. Vhodně doprovodí pokrmy s houbami, grilované červené nebo jehněčí maso, také k těstovinám s rajčatovou omáčkou. Podávejte vychlazené na 16-18℃.