Toto Amarone se vyrábí z hroznů z vinic v Sant’Ambrogio, ve složení: 60% Corvina, 20% Corvinone, 10% Rondinella, 5% Croatina a 5% Oseleta. Po sklizni se všechny hrozny suší a to až do ledna, kdy se z vysušených hroznů vylisuje koncentrovaná šťáva a proběhne fermentace. Víno se pak maceruje se slupkami po dobu 25 dní. Část vína pak zraje v dubových sudech a část vína ve velkých skleněných lahvích po dobu 30 měsíců. Poté se obě části smíchají a probíhá konečné 12 měsíční zrání v lahvi. Výsledkem je víno intenzivní rubínově červené barvy. V koncentrované vůni se objevuje aroma třešní, černých třešní a bílého pepře, také minerální tóny. Chuť je jemná, svěží a velmi elegantní. Vhodně doprovodí zralé sýry, mramorované červené maso nebo vybraným dezertům. Před pitím nechte alespoň 2 hodiny otevřené, případně 15-20 minut v dekanteru. .