Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru de Plantation Mangaro Lait Criollo 50%, mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Ucítíme tóny karamelu, tropického ovoce, medu a rozinek. Plantáž Mangaro se nachází v údolí řeky Sambirano na severo-západě Madagaskaru a pěstuje vysoce aromatické kakaové boby variety Criollo. Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: zlatá medaile - Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008 bronzová medaile - Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Milk Chocolate Bar“ Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny, “) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá: pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata. a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), nerafinovaný třtinový cukr, plnotučné práškové mléko, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy oříšků a gluten.
Kakao |
50 % |
Hmotnost |
80.000g |