Rýžové vločky na krémové kaše a lehké dezerty Rýžové vločky nabízí skvělou bezlepkovou variantu oblíbených kaší a dezertů. Jsou o něco tvrdší něž vločky z jiných obilovin, proto si je předem namočte a pak uvařte. Vznikne vám tak krásně lepivá hustá hmota, kterou můžete dále využít na lahodné pudinky, kaše, pomazánky a lehké dezerty. Jsou lehce stravitelné, a proto vhodné i pro malé děti, seniory či lidi po nemoci. Nám nejvíce chutnají povařené, rozmixovane, doplněné nastrouhanými jablky, skořicí, ořechy, slazené trochou agávového sirupu a s kapkou oleje.
Speciální výživa |
VEGANSKÉ |
Alergenů |
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |
složení |
rýžové vločky bio |
skladování |
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75% |