Rýži Arborio si oblíbí všichni milovníci italských pokrmů. Rýže Arborio je po uvaření křupavá uvnitř a lehce lepivá na povrchu, což je typické pro italská risotta. Výtečně vám bude chutnat houbové, ale i dýňové, cuketové či brokolicové rissotto. Nezapomeňte na pravý parmazán a bílé víno. Recept - Risotto z máslové dýně se šalvějí a nivou.
Speciální výživa |
BEZLEPKOVÉ |
Alergenů |
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |
energetická hodnota (kJ) |
1456 |
energetická hodnota (kcal) |
348 |
tuky (g) |
0,5 |
nasycené mastné kyseliny (g) |
0,2 |
sacharidy (g) |
79 |
cukry (g) |
0,2 |
vláknina (g) |
1,1 |
bílkoviny (g) |
6,5 |
sůl (g) |
0,01 |
složení |
100% rýže Arborio BIO |
skladování |
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti 75% |