Špaldové otruby - to pravé pro vaši očistu Špaldové otruby vznikají při mletí špaldového zrna jako vedlejší produkt. Mají cenné vlastnosti. Jejich vláknina prospěje vašemu trávicímu traktu a má skvělý sytící efekt. Pomáhá při redukčních dietách i očistných kúrách. Nasypte si je do jogurtu, ranní kaše, müsli, do polévky či zamíchejte do polévky.
Speciální výživa |
VEGANSKÉ |
Alergenů |
LEPEK |
energetická hodnota (kJ) |
1200 |
energetická hodnota (kcal) |
287 |
tuky (g) |
6,4 |
nasycené mastné kyseliny (g) |
1,1 |
sacharidy (g) |
21,6 |
cukry (g) |
0,4 |
vláknina (g) |
38,1 |
bílkoviny (g) |
17,3 |
složení |
100% špaldové otruby BIO |
skladování |
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75% |