Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují PROBIO chlebové mouky více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí. Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i slané pečení. Hodí se i na housky, krekry, perníčky, pizzy,. Víte že? Mouky meleme už od roku 1992. Naše technologie nám umožňují odebírat zrno téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše žito pochází z ekopolí. Když jej pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, vodu, ptáky, hmyz. Koupí našeho produktu chráníte přírodu i své zdraví.
Speciální výživa |
VEGANSKÉ |
Alergenů |
LEPEK |
energetická hodnota (kJ) |
1432 |
energetická hodnota (kcal) |
338 |
tuky (g) |
1,11 |
nasycené mastné kyseliny (g) |
0,13 |
sacharidy (g) |
70,2 |
cukry (g) |
0,5 |
vláknina (g) |
10,45 |
bílkoviny (g) |
6,67 |
složení |
100 % žitná mouka chlebová BIO |
skladování |
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75% |