Buglioni Amarone „Cru“ Riserva se vyrábí z tradičních místních odrůd: Corvina, Corvinone, Rondinella, Croatina a Oseleta. Hrozny se sklízejí v polovině září, ve speciálně ventilovaných místnostech se pak suší až do ledna následujícího roku. Poté po lisování probíhá fermentace a 25 denní macerace. Poté víno zraje v 50hl sudech po dobu 36 měsíců a 24 měsíců v lahvi. Výsledné víno má intenzivní rubínovou barvu s granátovými odlesky. Bohatá vůně nabízí aroma ostružin, černých třešní a balsamic. Jemné a elegantní víno s jemnou mineralitou. Dobře doprovodí zvěřinové pokrmy, grilovaná masa nebo syrové ryby. Vyzkoušejte s grilovanou kachnou nebo tatarkám z mečouna. Podávejte vychlazené na 18℃, víno otevřete alespoň 4 hodiny před konzumací, případně hodinu dekantujte v karafě. .