Bocca di Lupo je splnění "enologického" snu vinařství Tormaresca. Touha po znovuobjevení této vznešené odrůdy poháněla celé vinařství posledních 15 let. Plně vyzrálé hrozny jsou ideální pro výrobu velkých vín s dlouhým potenciálem zrání! Bocca di Lupo představuje završení tvrdé práce a výzkumu, které v Tormaresca začalo v roce 1998. Víno je vyrobené z odrůdy Aglianico. Fermentace probíhá v nerezových tancích, poté (již bez slupek) následuje zrání v dřevěných sudech z francouzského dubu. Do prodeje se víno dostává po dalších minimálně 2 letech zrání v lahvi. Víno má hlubokou, rubínově červenou barvu. Vůně je intenzivní a komplexní s aroma červeného ovoce, sušeného ovoce, koření, bylinek a balzamika. Elegantní, strukturovaná a harmonická chuť má dobře zakomponované třísloviny a dlouhý závěr. .