Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací jablek a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství třeboňské pánve. Bez dalších přísad. Klasickou českou jablkovici dovedli v destilérce Anton Kaapl téměř k dokonalosti. Kvas z vyzrálých a sladkých jablek od ovocnáře z oblasti jihočeských Lhenic destilovaný mistrem destilatérem s citem pro požadovanou vůni a chuť po jablíčkách dává neskutečně jemnou a lahodnou jablkovici, mnohými proto upřednostňovanou před ostatními pálenkami. Opravdu stojí za ochutnání a už při prvním doušku vás sama přesvědčí o svých kvalitách. Anton Kaapl JABLKOVICE 47% - nejoblíbenější mezi českými kuchaři. NECHLADIT, NEMRAZIT!.
Objem |
0,5 l |
Procento alkoholu |
47 % |
Chuť |
Jablka |
Země |
Česká republika |
Aroma |
Jablka |