Značka: Samai Země původu: Cambodia Objem: 0,7l Obsah alkoholu: 41% Popis: Samai Kampot Pepper je unikátní rum, který je kořeněný červeným kampotským pepřem , klenotem Kambodži vyhledávaným gurmány po celém světě. Červený pepř rumu dodává květinové a ovocné tóny a také pikantnost, kdy po lehce sladkém úvodu vstoupí do popředí kořenitá chuť. Vzniká z nejkvalitnější melasy z provincie Koh Kong a po kotlíkové destilaci zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Je lehce doslazen organickým medem z oblasti Preah Vihear a okořeněn kvalitním červeným kampotským pepřem z farmy La Plantation. Základem rumů Samai je prvotřídní melasa z místní cukrové třtiny , které se zde díky podnebí mimořádně daří. Fermentuje se v nerezových tancích a následně destiluje v malých měděných kotlících pod dohledem master distillerky Moang Darachampich, dámy s výjimečným smyslem pro detail. Za rumy Samai stojí Antonio Lopez De Haro a Daniel Pacheco, původem z Venezuely, kteří objevili potenciál místní produkce cukrové třtiny a rozhodli se jej využít. Zakládají si na vynikající kvalitě, proto celý proces výroby - fermentace, destilace, zrání, filtrace i lahvování - probíhá na jednom místě v kambodžském Phnom Penhu.