Hrozny na toto červené víno pocházejí z Quinta da Fonte Souto v jihoportugalském regionu Alentejo. Je směsí lokálních odrůd ve složení 40% Alicante Bouschet, 25% Trincadeira, 10% Syrah a 10% Alfrocheiro, které jsou doplněné 15% odrůdy Cabernet Sauvignon. Po fermentaci zraje 50% vína 6 měsíců v použitých dřevěných sudech z francouzského dubu o objemu 400 litrů. Výsledné víno má aroma středomořských rostlin s tóny balzamika, piniových šišek a pryskyřice. V chuti je bohaté a komplexní se šťavnatými tóny lesního ovoce a dotekem hřebíčku. Pevné třísloviny, spolu s vyváženou a svěží kyselinou, dodávají vínu jasnou strukturu. Netypické odrůdové složení dává vzniknout vínu s neobvyklým profilem a dlouhým potenciálem k dalšímu zrání. .