Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou strukturou a jedinečnou chutí, dodají vám pomalu se uvolňující energii, sílu a vitalitu. Získáte v nich perfektní surovinu na tradiční české pokrmy, houbového kubu či skvělou zavářku do polévek.
Speciální výživa |
VEGANSKÉ |
energetická hodnota (kJ) |
1480 |
energetická hodnota (kcal) |
350 |
tuky (g) |
2,8 |
nasycené mastné kyseliny (g) |
0,5 |
sacharidy (g) |
68,4 |
cukry (g) |
0,7 |
vláknina (g) |
7,4 |
bílkoviny (g) |
9,2 |
Alergeny |
LEPEK |
složení |
100% ječné kroupy BIO |
skladování |
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75% |