,,Davidoff of Geneva" Po velkých amerických řekách se již od 18. století přepravovaly jemné dubové sudy plné bourbonu do New Orleans. Tyto sudy byly použity pouze jednou, jejich aroma a chutě se rychle uvolňovaly, a tak z nich vznikal ideální prostor na stárnutí jednosladové whisky a rumu. Světově uznávaní odborníci na doutníky Davidoff ze Ženevy jsou průkopníky unikátní metody stárnutí a kvašení speciálně vybraných tabákových listů v těchto jemných dubových sudech. Ve spolupráci s Davidoff of Geneva jsme tyto sudy opět použili na vynikající chuť našeho druhého vydání rumu a jsme hrdí na to, že Davidoff můžeme představit jako první v historii výroby rumu. V období panamského období sucha (od prosince do dubna) se čerstvě vylisovaná šťáva z cukrové třtiny kvasí a destiluje před umístěním do sudů po bourbonu na stárnutí. Během vlhkých měsíců používá náš odborný výrobce rumů na fermentační základ kombinaci lisované třtinové šťávy a melasy. Po osmi letech v sudech se rum smíchá a potom šest měsíců zraje v známých sudech Château Pape Clement ve francouzském Bordeaux. Pak se koná finální redukce, která dodá tekutině sladké, jemně kouřové aroma a hladký charakter. Tento 8-letý rum má elegantní zlatavé odstíny. Živé a robustní tóny pražených lískových oříšků a dubu s bohatou a jemnou tabákovou aroma, křupavým karamelem a hlubokými citrusy – taková je vůně Kuna Davidoff of Geneva – s jemným nádechem doutníků. V chuti cítit poznámky červeného ovoce, které vynikají vedle hladké textuře sladké kávy, hořké čokolády a koření.