95 Bodové hodnocení! Lze skladovat ve sklepě po dobu 12 let. Před podáváním není třeba dekantovat. Mariano García prožil třicetiletou kariéru ve světoznámém vinařství Vega Sicilia v Ribera del Duero, než v roce 1998 založil v regionu vlastní projekt. V posledních letech se k němu připojili jeho dva synové, Alberto a Eduardo, a společně tato rodina vyrábí výjimečná vína ve vinařství Garmón v obci Olivares de Duero, stejně jako ve svém projektu Mauro v Castilla y León a ve vinařství San Román v Toro. Hrozny pro toto velké a krásné španělské červené víno pocházejí ze starých vinic ve vesnicích La Aguilera, Moradillo a Baños de Valdearados, které jsou vysázeny na kvalitních jílovitých a písčitých půdách. Mariano kvasí mošt pomocí divokých kvasinek a mladé víno zraje 16 měsíců v sudech z francouzského dubu. Mocná vůně se otevírá tóny cassis, černé švestky a tmavého bobulového ovoce okořeněnými jemnými tóny pekařského koření a toastů z dubového zrání. První doušek odhalí plné tělo, hladkou texturu a dobře vyvinuté třísloviny, které budou dobře reagovat na delší skladování ve sklepě. Toto robustní a charakterní víno je ideální k současnému pití spolu s červeným masem a zvěřinou včetně zvěřiny a grilovaných mas.