Toto víno se vyrábí pouze ve výjimečných ročnících a vyrobí se ho okolo 8. 000 lahví. Hrozny jsou pěstovány na vinicích s jižní expozicí v nadmořské výšce okolo 500 m. n. m. Ve víně se spojuje to nejlepší z terroiru vinic a filozofie enologa Carla Ferriniho. Víno dostává pravidelně vysoká hodnocení od věhlasných hodnotitelů. Jde o směs odrůd Sangiovese 95% a Merlot 5%, víno zraje 24 měsíců ve velkých dubových sudech, 6 měsíců v betonových tancích a 9 měsíců v lahvi. Má intenzivní rubínově červenou barvu. Ovocná vůně s aroma borůvek, černých třešní, zralých ostružin a dotekem koření. Chuť je středně plná s elegantními tříslovinami a harmonickou kyselinou. Má výjimečnou strukturu, pozoruhodnou jemnost a velmi dlouhý závěr. Perfektně se hodí ke kreativním pokrmům toskánské kuchyně.