Château Beauregard Ducasse bylo založeno v roce 1850 Albertem Duranem v jižní části oblasti Graves. Důležitou osobou v rozvoji vinařství byl Jacques Perromat - je již 6 generací vinařů v rodině Perromat a vedení se ujal v roce 1983. Terroir místních vinic je charakteristický svojí komplexností - podloží je jílovito-vápencové a obsahuje také nemalý podíl štěrku, písku a složek železa. Velkou výhodou je poloha vinic, které jsou vysázené na nejvyšších místech regionu Graves - hrozny tak výjimečně dobře dozrávají. Toto Cuvée je směsí dvou odrůd - 40% Sauvignon Blanc a 60% Sémillon. Po sběru a fermentaci zůstává víno zrát v nerezových tancích po dobu 8 měsíců. Chuť je suchá a čerstvá - Sauvignon dodává vínu ovocné aroma ananasu, citrusového ovoce a bílých květů, Sémillon pak přináší komplexnost a šťavnatost. Ideálně se hodí k pokrmům z mořských plodů, grilovaným rybám nebo jako aperitiv. Podávejte vychlazené na 10℃.