Caorunn je čtyřnásobně destilovaný gin v malých várkách, který osobně vytvořil jeden muž - Gin Master, Simon bule. Používajíc pouze ten nejjemnější destilát z čistého zrna, přírodní skotskou vodu a 11 botanických složek ginu vyráběných kombinací tradičních bylin (jalovce, semínka koriandru, pomerančová a citrónová slupka, kořen anděliky, čínská skořice) a ručně vybíraných botanických přípravků včetně jeřabin, vřesu, holandské myrty , červeného jablka a pampeliška listů. Caorunn je moderní "London Dry" gin se suchým a svěžím dobrodružstvím s aromatickou chutí a dlouhým suchým závěrem. Vůně: zaprvé květinová, s tóny vřesu a citrusového květu a Juniper. Chuť: Pomerančový olej, rozmarýn a jemná sladkost medu z vřesů. Závěr: Sušené jalovce a listové byliny. Špetka pepře, žita přetrvá. Caorunn se tradičně podává s chladivým šumivým tonikem a plátky červeného jablka, aby se zvýraznil jeho aromatický profil. Tento gin je však krásně univerzální, což znamená, že je také dokonalý pro jakýkoliv klasický nebo současný koktejl.