Adzuki jsou maličké hnědočervené fazolky, které neodmyslitelně patří do japonské kuchyně i medicíny. Tvrdí se o nich, že posilují naše ledviny, pomáhají při detoxikaci a očistných kúrách. Chutnají lehce nasládle, jsou výborně stravitelné a skvěle se hodí do polévek, pomazánek, kaší, nákypů a salátů. .
Speciální výživa |
BEZLEPKOVÉ |
Alergenů |
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |
energetická hodnota (kJ) |
1295 |
energetická hodnota (kcal) |
310 |
tuky (g) |
0,6 |
nasycené mastné kyseliny (g) |
0,2 |
sacharidy (g) |
63,4 |
vláknina (g) |
8,7 |
bílkoviny (g) |
20,2 |
sůl (g) |
0,012 |
složení |
100% adzuki BIO |
skladování |
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70% |