Cukr kokosový, exotické políbení Cukr kokosový, objevte výjimečné sladidlo se spoustou výhod Oproti klasickému cukru má velmi nízký glykemický index (30-40), zbytečně tak nezatěžuje slinivku břišní a je vhodný i pro diabetiky
Obohatí vás o minerální látky a vitamin B Pochází z Indonézie, z ručního sběru nektaru z květů kokosových palem Kokosový cukr využijete stejně jako běžný cukr, ve stejném dávkování Je výborný ke slazení teplých i studených nápojů, koktejlů, kaší, pudinků, polev, těst na sladké pečivo a krémů Přesto, že jsou mu připisovány tyto skvělé vlastnosti, nepřehánějte to s ním Všeho moc škodí a sladit i kokosovým cukrem je potřeba „s rozumem“
Speciální výživa |
BEZLEPKOVÉ |
složení |
kokosový cukr bio |
skladování |
Skladujte při teplotě do 30°C a relativní vlhkosti nejvýše 70% |
Alergeny |
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |