Trhanka přináší nové možnosti do vašich receptů Trhanka vás překvapí svou univerzálností, praktickou lepivou konzistencí a příjemnou chutí Pokrmy z ní jsou lahodné, chutná po oříškách a dají se z ní připravit slaná i sladká jídla
Trhanka má svůj původ na jižní Moravě na ekologické farmě ve Velkých Hostěrádkách Z uvařené trhanky vznikne krásně lepivá kaše, připravená k dalším zpracování Nám se trhanka osvědčila na přípravu karbanátků, nádivky, dají se s ní dobře plnit paprikové lusky (místo mletého masa) Můžete ji přidat do pečiva a zvýšit tak jeho obsah vlákniny Výborně se hodí jako zavářka do polévek i coby hlavní suroviny do sladkých i slaných nákypů
složení |
červená pšenice BIO |
skladování |
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75% |
Alergeny |
LEPEK |