Jahelník staročeský tradiční koláč Jahelník - inspirace od našich předků Základ tohoto pokrmu tvoří loupané proso - jáhly Moučník upečete za 20 minut a největší úspěch sklidíte, když ho budete podávat ještě teplý Dochuťte ho zakysanou smetanou, čerstvým ovocem a javorovým sirupem Jahelník je přirozeně bezlepkový a vhodný pro lidi trpící alergií na pšeničný lepek
energetická hodnota (kJ) |
1590 |
energetická hodnota (kcal) |
380 |
tuky (g) |
8,9 |
nasycené mastné kyseliny (g) |
1,2 |
sacharidy (g) |
61 |
cukry (g) |
18 |
vláknina (g) |
4,9 |
bílkoviny (g) |
11 |
sůl (g) |
0,01 |
složení |
Složení: jáhly* 55 %, rozinky* 26 %, slunečnicová semena* 11,9 %, dýňová semena* 3,5 %, rýžové pukance*. Z ekologického zemědělství. |
skladování |
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C |
Alergeny |
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |