Vypěstujte si doma zdravé rostlinné klíčky v BIO kvalitě bez pesticidů Získáte tím ty nejčerstvější vitaminy
V suchých zrnech a semenech se skrývá zásoba minerálních látek, stopových prvků, bílkovin, vitamínů a enzymů Při klíčení jsou tyto látky aktivovány a dochází k nárůstu jejich obsahu Zdravé klíčky vám tak přinášejí prospěšné látky, jakými jsou železo, hořčík, vitamin A, vitaminy skupiny B, bílkoviny, vitamin C a E a další V případě, že klíčíte luštěniny, je obsah bílkovin dokonce srovnatelný s jejich obsahem v mase
Postup klíčení: V misce semínka či zrna přes noc namočte, pak je umístěte na čistou misku tak, aby měla dostatek prostoru Dvakrát denně proplachujte a klíčky sklízejte po 3-8 dnech včetně kořínků
Alergenů |
CELER;HOŘČICE;LEPEK;SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM);SKOŘÁPKOVÉ PLODY |
složení |
100 % hořčice BIO |
skladování |
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu 70 %. Chraňte před přímým slunečním zářením. |