Při vývoji tmavého bezlepkového chleba, byla už při jeho první testovací ochutnávce milým překvapením jeho chuť Chutná výborně a opravdu “tmavě” Vyzkoušejte si upéct výborný tmavý bezlepkový chléb, který Vám vydrží vláčný až tři dny Směs na přípravu tohoto chleba obsahuje kromě bio bezlepkových mouk i psyllium a mnoho semínek Chléb ze směsi lze upéct v domácí pekárně i v běžné troubě Ze směsi upečete dva chleby v malé formě na biskupský chlebíček, nebo jeden ve formě velké
Speciální výživa |
BEZLEPKOVÉ |
Alergenů |
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |
energetická hodnota (kJ) |
1497 |
energetická hodnota (kcal) |
358 |
tuky (g) |
5,6 |
nasycené mastné kyseliny (g) |
0,6 |
sacharidy (g) |
66 |
cukry (g) |
0,8 |
vláknina (g) |
6 |
bílkoviny (g) |
7,2 |
sůl (g) |
2,5 |
složení |
Kukuřičný škrob*, celozrnná čiroková mouka*, čiroková mouka*, pohanková mouka*, kukuřičná mouka*, pohanková krupice*, bramborový škrob*, len hnědý*, slunečnice semínka*, rýžová mouka*, jedlá mořská sůl, psyllium*, dýně semínka*, kmín drcený*. * Z ekologického zemědělství. |
skladování |
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C |