Pískavice – poklad faraonů je doma ve Středozemí Již Egypťané ji využívali jako koření Čerstvý, křupavý požitek! Výborná semínka s kořeněnou chutí jsou šetrně připravována a balena Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat čerstvé výhonky Doba namáčení je cca 6-15 hodin, doba klíčení 5-6 dnů, přičemž by měla být semínka vystavena světlu až poslední den U pískavice se vyvíjí charakteristická vůně připomínající curry již při nakličování Používá se do chutney, v Egyptě do omáček a v Indii jako náhražka kávy Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům Před konzumací ještě jednou opatrně omýt teplou vodou Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva, tři dny v lednici – jinak zhořknou
složení |
pískavice modrá bio |
skladování |
Skladovat v suchu a chladu |