Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Jasmínovou vůni a chuť získává díky specifickému klimatu a půdě v severní oblasti Thajska, kde se pěstuje. Po uvaření je lehce lepivá a využijete ji na přípravu příloh, rizot a nákypů. Zkuste ji přidat jako přílohu ke směsi sezónní zeleniny a marinovaného tempehu. Nezapomeňte pokapat sojovou omáčkou a posypat spoustou pražených semínek - pestrý, rychlý a chutný pokrm máte na světě. .
Speciální výživa |
BEZLEPKOVÉ |
Alergenů |
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |
energetická hodnota (kJ) |
1593 |
energetická hodnota (kcal) |
381 |
sacharidy (g) |
85,7 |
vláknina (g) |
1,2 |
bílkoviny (g) |
7,1 |
sůl (g) |
0,02 |
složení |
100% rýže jasmínová BIO |
skladování |
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti 75% |